Kitap Okuma Yarışmasına Sarıcaoğlu'ndan Destek

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 20 Ocak 2015 22:24
 Kitap Okuma Yarışmasına Sarıcaoğlu'ndan Destek
Son Peygamber'in hayatının anlatılması ve benimsetilmesi amacıyla düzenlenen kitap okuma yarışmasına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu destek verdi.

Kitap Okuma Yarışmasına Sarıcaoğlu'ndan Destek

Peygamberimizin hayatının anlatılması ve benimsetilmesi amacıyla düzenlenen kitap okuma yarışmasına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu destek verdi.
 
PEYGAMBER EFENDİMİZİ İYİ ANLAMALIYIZ
Sarıcaoğlu, "Bu yarışmada kazanan yada kaybeden olmayacak, amacımız peygamber efendimizi iyi anlayabilmemiz ve anlatabilmemiz. Son Peygamber Hz. Muhammed'in (sallallahü aleyhi ve sellem) yaşamını iyi anlatabilmek için düzenlenen bu yarışma beni çok mutlu etti ve elimden gelen her türlü yardımı yapacağım. " dedi.
 
Kitap okuma yarışmasına son başvuru tarihi 31ocak 2015, sınav tarihi 29 mart 2015'dir.Yarışma ödülleri şu şekilde olacaktır.Türkiye ödülleri; 16 umre seyahati, 28 iPadAir 18.000 tl.İl ödülleri ise ; 3 Laptop, 3 akıllı telefon/3 tablet, 21 çeyrek altın/30 kitap seti.Başvurular www.ufkayolculuk.com adresinden yapılacaktır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.