İLKADIM'DAN İSRAİL MALLARINA BOYKOT

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 21 Temmuz 2014 23:52
 İLKADIM'DAN İSRAİL MALLARINA BOYKOT
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye tesislerinde Yahudi ürünlerine boykot kararı aldığını açıkladı.
İLKADIM "BOYKOT" DEDİ

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye tesislerinde Yahudi ürünlerine boykot kararı aldığını açıkladı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazze'de yaşanan katliamların ardından belediye tesislerinde Yahudi ürünlerinin satılmayacağını ve alımının yapılmayacağını duyurdu.

İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılarının ardından Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Yahudi ürünlerinin belediye tesislerinde satılmayacağının ve alımının gerçekleştirilmeyeceğini Twitter ve sosyal medya ağları üzerinden duyurdu. Başkan Tok attığı twitte "Katil İsrail'e bağlı ürünleri belediyemiz tesislerinde satımı ve alımını durdurmuş buluyoruz" dedi. Sosyal medya üzerinden tebrik ve teşekkür mesajları alan Başkan Tok "Doğru olanı yapıyoruz. İçilen her kola, kullanılan her Yahudi ürünü Müslüman kardeşlerimize kurşun, bomba olarak geri gidiyor. Bu acıya dur demek için bir nebze olsun kardeşlerimize yardımcı olabilmek için, Yahudi ürünlerine tesislerimizde dur dedik. İlkadım Belediyesi olarak sosyal tesislerimizde tüketilen İsrail'e bağlı Yahudi ürünlerinin alımını ve satımını durduk. Allah oradaki kardeşlerimize güç sabır ihsan etsin." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.