• İHSANBAŞKAN

İLKADIM'DA KADINLARA ÖZEL PROJE

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 26 Eylül 2014 18:18
 İLKADIM'DA KADINLARA ÖZEL PROJE
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bayanlarımız için özel projelere imza atacağız." dedi.
İLKADIM'DA KADINLARA ÖZEL PROJE

"ERDOĞAN TOK, BAYANLAR BAŞ TACIMIZ"

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bayanlarımız için özel projelere imza atacağız." dedi.

 İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi Genel Kurul toplantısı İlkadım Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu ve Musa Yüksel, İlkadım Kent Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu  ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı. Gerçekleşen seçimde Kadın Meclisi Başkanı Yasemin Turan seçildi.

 8 Gündem maddesinden oluşan genel kurul toplantısı,  İlkadım Kent Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Kocaoğlu başkanlığında başladı. Kadın Meclisi Başkanlığı için divan kuruluna verilen tek liste oy birliği ile kabul edildi. Kadın Meclisi Başkanı Anadolu Hastaneleri İşletme Müdürü Yasemin Turan seçildi.

 KADINLAR AKTİF ROL ALACAK

İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin aktif bir halde rol göstereceğini belirten Kadın Meclisi Başkanı Yasemin Turan " Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurul Toplantısı hayırlı uğurlu olsun. Bu makam için adımın tercih edilmesi beni oldukça mutlu etti. Görevimi kadınlar adına başarı ile yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Kadın meclisi artık aktif bir şekilde rol yapacaktır. Kadınlarımızın haklarından kadınlarımızın sosyal yaşantısına kadar her konuda faaliyet gösteceğiz. Kurulumuz tekrar hayırlı ve uğurlu olsun." diye konuştu.

 "KADINLAR BAŞ TACIMIZ"

İlkadım'da kadınların ayrıcalıklı olduğunun altını çizen ve kadınlar için geliştirilen özel projelerin kısa süre sonra hayata geçirileceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlkadım Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı'na seçilen  Yasemin Turan'ı kutluyorum hayırlı uğurlu olsun. Kent konseylerinde kadın meclisi oldukça önemlidir. Kadınların sosyal aktivitelerden tutun, kadın haklarına kadar bayanlarımızın her konuda destek alacağı bir nokta. İlkadım Belediyesi olarak kadınlarımıza oldukça değer veriyoruz. Görev yaptığımız geçmiş dönemde İlkadımlı kadınlarımıza kazandırdığımız Hanımlar Lokalimizde bayanlarımız oyun salonlarından spor odalarına eğitim salonlarından kafeteryalarına sahipler. Bu şekilde yeni geliştirdiğimiz projelerimizde ise her mahalleye kadın kültür merkezlerimiz olacak. Spor odaları, saunaları, yemekhanesi, kütüphanesi ve daha bir çok faaliyet noktasıyla hayata geçecek. Kadınlarımız baş tacımız diyerek bayanlarımız için sürdürdüğümüz projelerimiz çok kısa bir süre sonra İlkadım'da hayat bulacak." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.