• İHSANBAŞKAN

Havza Belediye Başkanı İkiz'e Mahkeme yolu mu?

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Aralık 2017 21:46
 Havza Belediye Başkanı İkiz'e Mahkeme yolu mu?
Havza 25 Mayıs Termal Tesisleri Turizm A.Ş'den yapılan yazılı bir açıklama ile ilçede faaliyet gösteren bir kaplıca işletmesinin termal sıcak suyunun mahkeme kararı ile kesildiğini belirtildi denilmişti. Otel yetkilileri konuyla ilgili bir açıklama ya
 Suyu kesildi denilmişti. Bugün açıklama geldi


Hedef Halk Gazetesi o belgeyi yayınladı

Havza 25 Mayıs Termal Tesisleri Turizm A.Ş'den yapılan yazılı bir açıklama ile ilçede faaliyet gösteren bir kaplıca işletmesinin termal sıcak suyunun mahkeme kararı ile kesildiğini belirtildi.

Mahkeme Kararı İle Sıcak Suyu Kesildi
Yapılan yazılı açıklamada Aka Turizm Gıda Hayvancılık, Tar. Ürn. İnş. San. Ltd. Şti.ye bağlı olan Maarif Otel ve Kaplıca İşletmeleri'nin suyunun Havza 25 Mayıs Termal Tesisleri Turizm A.Ş'nin alacaklarından kaynaklı olarak alınan mahkeme kararı doğrultusunda kesildiği belirtildi.


MURAT İKİZE MAHKEME YOLU GÖRÜNDÜ


Otel yetkilileri bugün yaptıkları açıklamada sularının kesilmediğini ifade ederek Havza Belediye Başkanı Av. Murat İkiz hakkında şikayetçi olacaklarını söyledi.


KAVGACI BAŞKAN


İLÇEDE KÜS OLMADIĞI YOK


Bu olay Belediye Başkanı Murat İkiz ne yapmaya çalışıyor sorusunu akıllara getirdi.

Metal yorgunu İkiz ne yaptığının farkında değil.


İşte Hedef Halk Gazetesinin konuyla ilgili manşeti

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.